-DOCKSÄNG KANSKE-

2010-01-16 @ 22:37:09
??

Vilmer har i flera veckor hållit på o pyssla om sin nalle som för övrigt inte har nåt annat namn än just "Nallen" ;)
Han bäddar ner honom, vaggar honom, låter han sitta upp när han är vaken osv.. Han har tom ett eget paket med babyblöjor som han byter på Nallen med ;)
Å allt detta gör han i en liten plast-verktygs-låda..
Pappan låter nämligen inte mig köpa en ordentlig docksäng till Nallen :(
Tror ärligt talat att om jag skulle komma hem med en rosa "Hello Kitty" säng, så skulle den knappt hinna in på Vilmers rum, innan den låg i träbitar ute i garaget igen ;)

.. "Så Vilmer, du får sorgligt nog nöja dig att bädda ner Nallen i din verktygslåda med mammas kökshandduk, för det blir nog ingen säng"


(Den dagen då nallen går sönder så pass mycket att den inte längre går o laga.. Ja, den dagen kommer vi att få anordna ett kris-centrum för Vilmer, det finns inget som står honom så nära o kärt som denna lilla krabat..)

Kommentarer
Postat av: MammaBulln

pssst : om Pappan skulle gå med på det, så har jag en docksäng i trä till övers, han kan väla inte neka om Vilmer fått den av sin fästmö?? ;) hihiii! puss

2010-01-16 @ 22:42:30     URL: http://fruplahn.blogg.se/
Postat av: Pauline

Visst är det typiskt karlar! Blir pojkarna mindre pojkar bara för att dom leker med dockor å sånt? Men får dom en dotter som vill leka med bilar å verktyg, blir dom stolta! haha Knepigt det där ;) Pappan här har förbjudigt Nalle Puh och Tiger till Lukas, jag har kämpat som attans för att han inte ska kasta kläder mm. Han tycker dom är "bögiga"...jäkla fjant! muttrar Och bara därför så köper min sida av familjen nästan bara allt med Nalle Puh till Lukas asg

2010-01-17 @ 12:34:55
Postat av: Johanna

Klart att Vilmer ska ha en docksäng till Nallen!!!!! Jonatan önskade sig (och fick) en barbie docka i julklapp, hon har rosa tyllkjol och balettdräkt och hon e sååååå fin!!!! Tror inte att det är skadligt för barnen! Jonatan har haft en väldigt rosa period med önskan om rosa väskor och tyllkjolar;) Det är bara pappan som får lite panik, men det kan han gott ha.

2010-01-17 @ 19:44:55
Postat av: vanja

Ja å Tommy köpa en till honom, Robin kan ju inte neka en present, de e ju oartigt ;) Puss

2010-01-17 @ 20:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0