-åREtS föRStA iNläGG-

2010-01-02 @ 11:09:38
2010!!!!!
Löftet för detta år blir att följa hjärnan o inte hjärtat ;)

GOTT NYTT ÅR med er!!

Men jag ska pinsamt erkänna att jag o pappan blev lite för överförfriskade o valde att fira tolvslaget i sängen istället för utomhus *skäms lite*.. Vi poppad hör musik, lagade god mat o dansade här hemma, men så slog "baksmällan" till (Champagne är inte bra i överflöd), så när skallevärken kom, bestämde vi oss för att krypa ner istället ;)
Men det var helt underbart att vakna utvilade igår ;)

När klockan var 09.30 satt vi redan i pappans lastbil på väg till Stockholm, gissa om det fanns en liten kille som var överförtjust!!??
-"Pappas STORA lastbil ohh", satt han o sa ;)
 Å när vi lämnade den staden för att åka med den fullastade bilen till Västerås, så somnade Vilmer gott i sängen bak o sen sov han i över 1,5 timme..


(Här är bilen fortfarande inte lastad, då pappan gick o låste upp alla bilar först)

Väl hemma igen, så packade vi om från lastbils-matsäck, till badkläder o handdukar o kastade oss iväg till Fyrishov o badade!! Det var minst lika uppskattat som lastbils åkningen vill jag lova!!
Vi nattade en mycket nöjd kille vid 19 igårkväll ;)



Idag ska vi hämta hem vår lilla bebis, som varit hos sin mormor i 2 nätter (och kors i taket sovit bättre än aldrig förr), och i samma veva ska vi lämna Vilmer hos sin gammelmormor, där han ska vara tills i morn o leka!! Vi ska ta tag i "metoden" på Dogge inatt igen.. Det är dags för lite påminnelser för honom när det gäller natt rutinerna o det funkar inte riktigt att göra det när Vilmer är hemma, men nu hoppas vi på att det ska funka med en liten uprepning av metoden inatt!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0