-Ont i hJÄRtAt-

2009-09-04 @ 11:17:05
Vi saknar vår lille gosse så det gör ont här hemma, tog lite av hans sängkläder med oss i vår säng i natt när vi skulle lägga oss, så vi kunde lukta..
Men för att "överleva" (ja psykologen o läkarna vill kalla det så), så måste vi ha avlastning och egentligen när det är som det nu är i vårt fall så är det socialstyrelsen som ska hjälpa till med olika former av avlastning men vi har valt att ha min mamma till hjälp i 2 nätter nu, hon känner honom..

Hade ett nytt hembesök av specialister igår, fick nu veta att det varit ett möte mellan nutritionsteamet, tarmteamet o barnläkaren gällande Douglas, och de har komit fram till att det inte är något mer medicinskt "fel" på vår skrutt, han lider av Reflux o RIKTIG kolik, vill understryka riktig med tanke på att jag nu ångrar att jag använt det namnet på Vilmer när han var liten, Vilmer hade vad man kan kalla det "kvällskolik", som väldigt många andra småbarn oxå lider av.. 
Detta är riktig kolik, o som vanliga Bvc, spec Bvc o läkarna har sagt, föräldrar till kolik barn klarar inte vardagen utan avlatning, oavsett syskon eller ej!! 
Vi filmade faktiskt en natt för att kunna visa upp vid besöket, det är alltid så svårt att beskriva en situation i bara ord..
Känns skönt att veta att man inte skulle vara onormal för att man håller på att gå under, koliken går inte över förrän vid 6 månader, så vi har bara kommit halvvägs..
Kolikbarn sover inget på nätterna, en halvtimme åt gången bara o det är ju så vi har det!!

Det som är glädjande i allting är att det inte är något fel på honom, detta kommer att gå över, refluxen blir bättre när han börjar sitta o går över helt, när han börjar gå o som jag skrev tidigare så går koliken över runt 6 månader (ingen vet varför det kallas 3 månaders kolik??)

Tack till alla som bryr sig, hjälper till o visar förståelse.. Det betyder mycket..
Till er andra skrattar jag bara o VET att det slår tillbaka!!



Kommentarer
Postat av: Vanja

Gud så skönt att få veta att det inte är något medicinskt fel på lillen, tråkigt med kolik.

Jag önskar er all styrka och tänker verkligen på er.

Krama alla från oss

2009-09-04 @ 11:39:17     URL: http://metrobloggen.se/vanja

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0