-hAR Ett SViN till MAN-

2009-10-11 @ 12:39:00
Ja, inte ordagrant nu då ;)
Men ni kanske minns att jag skrev tdigare att han va lite dålig?? Skrev aldrig var det var då, men det är iaf SVINKOPPOR han har fått stackarn :(

Ingen av oss fattar hur o var han fått det!!?? Det är ju "egentligen" nåt barn drabbas av i typ sandlådor (katt bajs  o katt kiss e stora spridnings orsaker), hatar därför sandlådor utan lock!!
Tur är iaf att ingen av oss andra har blivit smittade än, vi pussas inte (både barnen o jag saknar det), han tvättar händerna typ en miljon gånger per dag o har egen handduk o egen säng, där hans sängkläder tvättas i 95 grader ofta!!
Han fick till en början en kräm som skulle strykas på, den hjälpte inte, allt blev bara värre.. Då fick han penecillin (stavning ??), har inte heller hjälpt, det blir inge bättre.. Får se om de får sätta in en ny kur om 10 dagar till??
Han ser inte allför fin ut.. Å han har de inte bara i snsiktet, utan överallt på kroppen, mm på ställen där det måste vara hemskt att ha det.. Han vill nästan ta livet av sig imellanåt säger han, det kliar o svider
sjukt mycket :(

Bara hoppas han blir bättre snart, han får låta bli att ha intim kontakt med sina nära o kära ett tag till..
Det smittar ju iaf inte, av att bara vara i samma rum (om nån nu skulle tro det), så han är inte farlig att träffa ;)

Kommentarer
Postat av: Grandinar'n

Jag lider med honom. Hade det för något år sedan, men bara i ansiktet. Huden lossnade så fort jag kom åt med tröjan eller liknande... PAIN!



2009-10-11 @ 13:42:48     URL: http://ceekaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0