-VAd tYCkER Ni??-

2009-11-17 @ 07:37:29

TISDAGSFRÅGA!!

Vilken
väljer ni, Aladdin asken eller Paradis asken??

Och OM ni skulle få välja bort en pralle pralin ur Aladdin asken, vilken skulle det bli??

* Höstnougat   
  
* Nöttryffel   
 
* Likörtryffel   
 
* Ägglikör   
  
* Cocoskola   
 
* Pärlnougat   
 
* Mjuktoffee   
 
* Trofénougat   
  
* Romrussin   
  
* Körsbär i likör   
  
* Trillingnöt   
 
* Apelsintryffel   
 
* Gräddnougat


Skriv gärna ER favorit oxå ;)


Kommentarer
Postat av: HO

Jag väljer helt klart paradisasken. Fattar inte ens varför man tillverkar alladin. Finns ju bara 4 goda bitar på varje lager.



Röstar för: Gräddnougat (och så en fyrkantig som jag inte vet vad den heter)



Röstar emot: körsbär i likör



Ha ha. Kom att tänka på att jag har en kompis som är beroende av choklad. T o m hon klarar inte av körsbärslikören. Men när hon är riktigt desperat så står hon under vattenkranen och sköljer ur likören för att sedan äta chokladen... ;)

2009-11-17 @ 07:43:22
Postat av: HO

Kom och tänka på en sak också. Det är ju vida känt att körsbärslikören inte är den mest populära. Blev så full i skratt när jag förra året (kanske de kör den i år igen?!) såg reklamfilm på TV. Där sitter familjen och kvar ligger den stackars körsbärslikören. Ingen vill ta någon bit för att alla väntar på att någon annan ska offra sig på den. Men så säger värdinnan att "man får ta från undre lagret", och då blir det världens kaos när alla slänger sig över kartongen. T o m de som tillverkar chokladen har alltså med i sin reklamfilm att körsbärslikören vill ingen ha... så varför har man den i asken?!



Säg nu inte att det är din favvo Sussa ;)

2009-11-17 @ 07:46:42
Postat av: Bettan

...därför att körsbärslikören är min favvo ;)Tycker bara om de mörka pralinerna i alladin så paradisasken går bort för min del. Grät när de tog bort den franska nougaten i alladin, med mörk choklad runt :(

2009-11-17 @ 08:14:24
Postat av: Johanna

Som den choklad älskare jag är så tycker jag om både Alladin och Paradis, men jag föredrar ljus choklad, alltså vinner Paradis valet!!! Det finns ju sååå många goda, trillingnöt, gräddnougat, likörtryffel mm mm mm. MmmmmmmmmmMarabou!!!! Äckligast är romrussin och det där snuskiga körsbäret. Men när man är riktigt sugen och alla andra bitar är slut, då kan man äta upp allt utom det där lilla snuskiga körsbäret!!! Åhhh, vad jag blev sugen på choklad nu!!

2009-11-17 @ 12:27:05
Postat av: Johanna

Cocos är ju för snuskigt det oxå!!!

2009-11-17 @ 12:28:46
Postat av: Vanja

Helt klart Alladin asken! Körsbärskrffset går helt bort, och min absoluta favorit var fransknougat som de tyvärr plockat bort, så hmm då blir de marsipan och nöt som e godast! Puss

2009-11-17 @ 12:54:39
Postat av: mormor eva

Hahaha, undrar om det e mig HO menar, när hon skriver om en som e beroende av choklad. Jag har oxå gjort så med körsbärslikören, när suget kommit på.

2009-11-17 @ 16:29:52
Postat av: Sussa svarar

Svar till alla:

Haha mamma, även jag har stått o sköljt av likören när suget tagit över ;)

Tycker oxå det är synd att de tog bort den franska nougaten med mrk choklad.. trots att jag är en storälskare av vanlig mjölkchoklad (slängde i mig 200 gram i förrgår o 100 gram igår) så e ändå Aladdinasken min favorit, gillar att det är blandat ljus o mörk choklad ;)

tack för alla era kommentarer, det e alltid så skoj att skriva nåt när folk orkar kommentera oxå ;)

2009-11-18 @ 10:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0