-bUSbORGEN ELLeR NikkiS??-

2009-08-17 @ 13:26:15
Nu har VIlmerbus vaknat till liv och hunnit me att käka lite lunch oxå..
Douglas e med pappa o farfar på världens trååkigaste affär - BILTEMA!!

Tror de skulle förbi Maxi en sväng på hemvägen oxå, för youghurten e slut här hemma o det går INTE för sig (iaf enligt Vilmer) ;)
Sitter o funderar på om vi ska ta o dra till Busborgen eller Nikkis så Vilmer får ha lite skoj??!! Har inte vart på nåt av ställena men alla jag hört från säger att Busborgen i Västerås e mycket bättre, hmm tål att tänkas på till pappan anländer!!
Ska nog ta o fråga om inte kusin vitamin vill följa med o latcha han oxå ;) Men isf får det bli efter 16 då hans pappa kommit hem, ska ringa o höra me de..
Annars får Cirkus familjen ta sig ut på egen hand!!

Undrar om Vilmer vill ha lite mera kläder på sig än bara strumpor?? Vi duschade han o jag, precis innan han skulle vila så jag tyckte han lika gärna kunde mysa naken ;) Men nu e det nog dags att ta vara på dagen å det innebär väl att få på sig lite kläder va!!??

Kommentarer
Postat av: Vanja

hoppas semestern börjar fint :) Alltid skönt med semester. Ska vi kanske passa på och ta en fika nu i veckan? Om ni hinner med? Kram

2009-08-17 @ 14:50:41     URL: http://metrobloggen.se/vanja
Postat av: HO

Länge sen jag var på Nikkis nu, men på ett sätt kan det nog passa en liten kille bättre. Var på busborgen senast för nån vecka sen, och det är kanon... verkligen. Åker du och Robin tillsammans med barnen kan det vara värt ett besök. En otroligt stor borg där man knappt kommer in som vuxen, och när barnen försvinner in där är de typ "borta". Jag var där själv med 3 barn iofs, och det är svårt att hålla koll på dem... eller snarare OMÖJLIGT! Men är men en vuxen på ett barn ska det gå bra... ha ha... men man får räkna med att krypa runt i små trånga gångar hela tiden... hi hi

2009-08-17 @ 21:58:56
Postat av: Johanna

Busborgen vinner lätt över Nikkis, Busborgen är kanon!

2009-08-17 @ 23:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0