-HÄrlIGa dAG-

2008-04-29 @ 19:50:04
Åhh, SOLEN den sken idag me :) jag blir såå glad av det här vädret, som min Mamma sa till mig "man vet att man börjar bli tant, när man vaknar på morgonen o blir glad om det är fint väder ute" *hahaha*..
(Ja det var väl egentligen några saker till, men jag skrev bara vädret nu)

Idag var det babcafé fast hör o häpna, jag gck UTAN Vilmer idag, han åkte med farsan sin till Stockholm o ögonläkaren (Robins läkare), men jag ville gå ändå o prata lite skit med tjejerna.. jag menar tisdagarna e liksom HELIGA!!! ;)

Sen fick vi besök av Malin, som kom på lite kaffe i solen o lite senare kom även Robins mor över.. Hon hade shoppat fin fina saker till lilleman..

Jaha, å imorn e det Valborg då, känns ju inte riktigt lika speciellt längre, så som det gjorde när man var yngre.. å förknippa man den dagen med en massa fylla bara, jag menar nu e man ju TANT *slätar ut rynkorna o ler*, så nu e det inte så allvarligt längre.. Men jag tror nog att det blir en tripp till Uppsala för o kika på forsränningen iaf.. Sen blir det GRILLNING på kvällen, ska försöka slänga ihop en rabarberpaj oxå med våra egna rabarber, skoj att bara kunna gå ut på SIN EGEN tomt o hämta in :) vet egentligen inte om de e så goda än, men de har vuxit som fasen på bara ett par veckor så jag tänkte testa iaf ;) Bara slänga i soporna annars!!!

 ..Fick idag från farmor.. 
..Å det pasade ju utmärkt till solhatten vi redan hade..

Kommentarer
Postat av: vivan

Trevlig Valborg!kramiz

2008-04-30 @ 09:44:54     URL: http://vwellermo.blogg.se
Postat av: SagasMamma

VAD KUL :)it´s a date :) det är samma här, bara hojta om ni vill leka :) puss & heej

2008-04-30 @ 14:20:57
Postat av: Sussa svarar

vivan:
Tack detsamma, trevlig Valborg :) Kraam

2008-04-30 @ 19:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0